Informații publice

Anunt inscriere in listele electorale speciale

21.03.2024
        Primăria orașului Cugir aduce la cunoștință publică faptul că până în data de 10.04.2024, inclusiv, cetăţenii cu drept de vot ai statelor membre ale Uniunii Europene, altele decât România, care au domiciliul sau reşedinţa în România, pot face cereri de înscriere în listele electorale speciale. Aceste cereri se depun în scris la Primăria localităţii de domiciliu sau de reşedinţă, însoţite de o copie a unui document de identitate valabil.
        Cererile se depun în conformitate cu prevederile Legii nr. 33/2007 pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European, modificată și completată, respectiv ale punctului 30 din Anexa la H.G. nr.199/2024 privind aprobarea calendarului acțiunilor din cuprinsul perioadei electorale la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 și la alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2024.
        Cererea tip se întocmește conform modelului anexat prezentului anunț. Aceasta poate fi depusă personal la registratura Primăriei orașului Cugir situată în Cugir pe str.I.L.Caragiale, nr. 1, parter, de luni până joi în intervalul orar 8.30 - 16.00, respectiv vineri în intervalul orar 8.30- 13.30, sau poate fi transmisă electronic, însoțită de copia documentelor de identitate pe adresa de email: office@primariacugir.ro.